BOSHLANGʻICH SINFLАRDA MАTEMATIKA SАLOHIYATINI OSHIRISH - Sanaqulova Munisa Ravshan qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Boshlangʻich sinflarda matematika salohiyatini, ularni matematikaga bo’gan muhabbatlarini va hurmatlarini yanada kuchaytirish, inson hayotining asosiy qismini matematika fani tashkil etganini va matematikani o’rgatishdagi zamonaviy metodlardan foydalanish to’g’risidagifikirlar ilgari suruldi.