SIMSIZ SENSOR TARMOQLARIDA XIZMAT KO‘RSATISH SIFATIGA QO‘YILADIGAN TALABLAR - Xujamatov Xalimjon Ergashevich; Qudratov Mamadali Abdurazzoq o‘g‘li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annontatsiya; Ushbu maqolada Simsiz sensor tarmoqda xizmat ko‘rsatish sifatiga qo‘yiladigan talablar haqida fikr yuritilgan.