КИМЁ ФАНИНИ ЎҚИТИШДА МУАММОЛИ ВАЗИЯТЛАР УСУЛИНИ ҚЎЛЛАШ - Адизова Наргиза Замировна; Нарзуллаева Нилуфар Ҳабибжоновна (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Аннотация. Мазкур мақолада муаммоли вазиятлар талабада доимий янгиланиб турадиган маълумотни мустақил равишда ўзлаштиришга имкон берадиган, таълимни тугатгандан сўнг сақланиб қоладиган ва илмий-техникавий тараққиётга эришишга имкон берадиган усул эканлиги таъкидлаб ўтилган.