СОЯ НАВЛАРИГА ГИДРОГЕЛ МОДДАСИНИ ҚЎЛЛАБ ЕТИШТИРИШ - Масардинов Хушнудбек Бозорбой ўғли (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Ушбу мақолада соя ўсимлигининг хорижий славия, вилана, маҳаллий тўмарис, ҳосилдор навларига гидрогел моддасини қўллаб, олинган ҳосилдорлик ва етиштириш технологияси баён этилган.