ELEKTRON HUJJAT AYLANISH TIZIMINI OPTIMAL ALGORITIMINI ISHLAB CHIQISH TENDENSIYALARI - Tashtemirova Nodira Nematillayevna; Bekmirzayev Kamoliddin Nurxon o’g’li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Usbu maqolada elektron hujjat aylanish tizimini tanlash algoritmi keltirilgan, tizimning talablarga muvofiqligini tekshirish belgilari va mezonlari yoritilgan. Hozirgi zamonaviy elektron hujjat aylanish tizimlarining ishlash samaradorligini oshirishga qaratilgan mexanizmlari haqida tadqiqotlar o’tkazilgan.