MINGTEPA QADIMIY YODGORLIGI - Shaxobidinov Obidjon; Anvarbekov Hikmatillo; Abdullajonov Ahrorbek (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: O'zbekistonning tarixini o'rganishning eng samarali yo'li bu uning qadimiy yodgorliklarini o'rganishdir. Ushbu maqolada « Mingtepa qadimiy yodgorligi « ning kelib chiqish tarixi va olib borilgan tadqiqotlardan xabardor bo'lishingiz mumkin.