HIND-YEVROPA TILLARIDAN O’ZBEK TILIGA KIRIB KELGAN SO’ZLARNING LINGVOKULTUROLOGIK XUSUSIYATLARI - Yayraxon Ashuraliyeva Bahodirjon qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqola Hind –yevropa tillaridan o’zbek tiliga kirib kelgan kirib kelgan so’zlarning lingvomadaniy xususiyatlari, ularning o’rtasidagi o’xshashlik va farqlar va bu borada olib borilgan ilmiy izlanishlar haqida.