O’ZBEK ADABIYOTINING YIRIK NAMOYANDALARIDAN BIRI ABDULLA QODIRIYNING ASARLARI, SHE'RLARI, KITOBLARI - Abdukarimov Narimon Abduruaf o‘g‘li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada O’zbek adabiyotining yirik namoyandalaridan biri Abdulla Qodiriyning asarlari, she'rlari, kitoblari haqida so‘z yuritiladi.