PAPAYA (Carica papaya) O’SIMLIGINING DORIVORLIK XUSUSIYATI - Shayqulov D.O’. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Papaya (Carica papaya)ning qisqacha o’rganish tarixi, uning tarkibi, tuzilishi, biologik faolligi, uning foydali xuxusiyatlari, amaliy ahamiyati va boshqa xususiyatlari haqida ma’lumot keltirilgan.