ТАЪЛИМ ЖАРАЁНИДА ҚЎЛЛАНИЛАДИГАН МОЖАРО МЕТОДИ - Нарзуллаева Нилуфар Ҳабибжоновна (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Аннотатсия: Таълим-тарбия тизимини тубдан ислоҳ қилиш, уни замон талаблари даражасига кўтариш, келажак учун баркамол авлодни тарбиялаш ишлари Давлат сиёсатининг устивор йўналишига айланди.