ОЛИЙ ТАЪЛИМ МУАССАСАЛАРИДА ҚАРОРЛАР ШАЖАРАСИ МЕТОДИНИ ТАШКИЛ КИЛИШ - Нарзуллаева Нилуфар Ҳабибжоновна (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Аннотация: Жамиятимизда янги ижтимоий муносабатларнинг шаклланиши, таълимнинг дунё таълим тизимига интегратсиялашуви, демократиялаш ва тараққий эттириш жараёнларининг ривожланиши таълим жараёнида замонавий ўқитиш технологияларга янгича ёндашув зарурлиги баён этилган. Таълим-тарбия тизимини тубдан ислоҳ қилиш, уни замон талаблари даражасига кўтариш, келажак учун баркамол авлодни тарбиялаш ишлари Давлат сиёсатининг устивор йўналишига айланди.