TEXNOLOGIK TA’LIMIDA O’QUV JARAYONI NATIJALARINI LABARATORIYA MASHG’ULOTLARIDA BAHOLASH USLUBI - M.M.Yusupov; U.Yu.Jabborova (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotasiya. Maqolada texnologik ta’limida o’quv jarayoni natijalarini baholash labaratoriya mashg’uloti misolida, baxolashning ishonchliligi, samaradorligi, mezonlari tahmini asosida bayon qilinadi.