TARIX DARSLARIDA INTELLEKTUAL O‘YINLI USULLARDAN FOYDALANISH - Tojiboyev Munavvarjon No‘monjonovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada tarix fani darslarida o‘quvchilarni tariximizni bilish, vatanparvarligini yuksaltirishga, fanga yanada qiziqtirish, xotirasini mistahkamlash, qobiliyatini va jamoada ma’sulligini oshirish hamda ishtiyoqini yuksaltirish masalalariga e’tibor berilgan.