BOʻLAJAK OʻQITUVCHILARNI PEDAGOGIK PSIXOLOGIK BILIMLARINI INTEGRATSIYALASH JARAYONI - Berdirasulova Elmira Uchqun qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Anotatsiya. Pedagogik psixologik bilimlarning integratsiyasi bo'lajak o'qituvchilarni sifatli ta'lim berish uchun zarur ko'nikmalar bilan jihozlash uchun tayyorlashda muhim ahamiyatga ega. Ushbu maqola pedagogik psixologik bilimlarni o'qituvchilarni tayyorlash o'quv dasturiga kiritish jarayonini o'rganadi. Integratsiya jarayonida ishtirok etadigan usullar, integratsiya natijalari va topilmalarning natijalari muhokama qilinadi. Maqola kelajakdagi tadqiqotlar uchun takliflar bilan yakunlanadi.