BROKKLI KARAMINING KONTINENTAL SHAROITDA YETISHTIRISH TEXNOLOGIYASI - Bektemirov Samandar O‘lmasbek o'g'li; Bekmirzayeva Gulhayo Mirzohidjon qizi; Odinajonov Zulfiya Xamidjon qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Ushbu maqolada brokkli karamining foydali xususiyatlari va yetishtirish texnologiyasi haqida ma'lumotlar berilgan. Maqoladan foydalanib brokkli karamidan yuqori va sifatli maxsulot yetishtirish to'g’risidagi bilimlarga ega bo'lish mumkin.