CHET TILINI O'RGANISHNING INTERAKTIV USULLARI - Nafisa Mirzabekova Abdumalik qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada chet til orqali ta’lim-tarbiya berish jarayoni va usullari, chet tilini o‘rgatish ilmi, muallim va o‘quvchi faoliyatini o‘rganish metodi jumladan chet tilini o‘qitish metodikasi haqida, chet tilini o‘qitish metodikasida qo‘llanilayotgan zamonaviy metod turlari va ulardan foydalanish xususida so‘z boradi.