АРХИВЛАР ФОНДЛАРИНИ ЎРГАНИШ ТАРИХ ТАЛАБИ (КОНЕМИХ ТУМАНИ АРХИВИ МИСОЛИДА) - Холикулова Шахноза Боймухамматовна (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Аннотация: ушбу мақолада муаллиф тарихнинг очилмаган саҳафаларини ўрганишда, тадқиқ қилишда туман архивларинг ўрни ёритиб берилган. Архив ишини ташкил этишда Республика миқёсида мустақиллик йилларида амалга оширилган ислоҳотлар ва қонунчилик Конемих тумани архивида акс этиши кўрсатилиб берилган.