O’QUVCHILARNI DARSNI YAXSHI O’ZLASHTIRISHIDA UYQUNING AHAMIYATI - Boltayeva Muhayyo Dilshod qizi; Durdona Tojiboyeva Yo’ldoshevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Men ushbu maqolamda o’quvchilarni darsni yaxshi o’zlashtirishda uyquning ahamiyati, uyqu turlari va uyqu kasalliklari haqida ma’lumotlar keltirganman.