BOSHLANG'ICH SINFLARDA ERTAK O'QITISH USULI - Kurbanbaeva Dilnoza (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Mazkur maqolada boshlang'ich sinf o'quvchilariga ertak o'qitish usuli hamda ularga matn haqida tushuncha berib borilishida va fikr yuritishda katta ahamiyatga ega ekanligi haqida so'z yuritiladi. Ertak va hikoyalar bilan ishlash o‘quvchilarning lug‘at boyligini oshirish va ulardagi so’zdan foydalanish ehtiyojidan kelib chiqadi.