MATEMATIKA DARSLARIDA KOMBINATORIKADAN FOYDALANISH METODLARI - Doniyorov Javohir Farhod o’g’li; Qahhorov Jasur Hasan o’g’li; Burxanov Sarvar Husniddin o’g’li; G’aniyev Davron Juman o’g’li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada matematika darsliklaridagi kombinatorika masalalarini o’quvchilarda hayotga bog’lab o’qitish hamda bu orqali ularning mantiqiy fikrlashini oshirishga qaratilganligi haqida bayon qilingan va kombinatorika ning asosiy qoidalariga asosan masalalar yechimlari ko’rsatilgan.