SAMARQAND SHAHRINING TARIXIY OBIDALARI VA ARXITEKTURASI HAMDA MADANIYATI - Shodiyev E’zozbek Ismoil oʻgʻli; Madaminova Sohiba Qudrat qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Mazkur maqola Samarqand shahrining tarixiy obidalari va arxitekturasini o’rganib chiqqan holda tahlil qilingan. Bundan tashqari, Samarqand shahrining kelib chiqish tarixi, Samarqand obidalari, va arxitekturasi, Samarqand shahri madaniyati haqida so’z yuritamiz. [1]