KOMPYUTER BOSHQARUV TIZIMLARI VA SUNIY INTELLEKTNING SALBIY TASIRLARI VA TAHDIDLARI - G‘aybullayev Dostonbek Ravshanjon o’g’li; Muydinov Mahmudjon Muhtorjon o’g’li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Kompyuter boshqaruv tizimlari va suniy intellektning kelajakda inson hayoti va taraqqiyotini qayday salbiy tasirlarga olib kelishi u haqda olimlar va expertlar fikri, ulardan to’gri foydalanish uchun qanday ishlar amalga oshirilishi zaruriyati.