БИНОЛАРНИ ЭНЕРГИЯ ТЕЖАМКАРЛИК ТАЛАБЛАР АСОСИДА ИССИҚЛИК ҲИМОЯСИНИНГ ИККИНЧИ ДАРАЖАСИ БУЙИЧА ТЕПЛОФИЗИК ҲИСОБЛАШ АЛГОРИТИМИ - Ю.М.Утемуратова; А.Аскарбаев; И.Қошқарбаев (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Аннотация : Янги ҳосил бўладиган манбааларга қуёш энергияси, шамол энергияси, (дарёлар) гидроэнергия, оқимлар, тўлқинлар, ернинг чуқур қатламлари энергияси тежаш усуллари хақыда.