DRIXLI ALOMATI - Ibadullayev Shohruh Sherali o’g’li; Yo’ldoshova Shaxzoda Eldor qizi; Xolboyeva Dinora Narzulla qizi; Xayrullayeva Madina Shukurullo qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Anotatsiya: Tezisda absalut yoki shartli yaqinlashuvchi funksiya ekanligini aniqlashning dirixli alomatlari orqali tekshirish xaqida ma’lumot berilgan , va shu asosida ishlangan misollar keltirilgan