TA’LIMDA MULOQOT XULQINING AHAMIYATI - Jovliyeva Yulduz Abdivasi qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Ushbu maqolada muloqot xulqi tushunchasi tahlil qilinib, muloqot xulqining o‘qituvchi faoliyatidagi ahamiyati haqida so‘z boradi.