PSIXOZ KASALLIGI - Nazarova Zarnigor Raxmatjon qizi; Burxonova Mexrinisa Rustamjon qizi; Tursunaliyeva Mohinur Bahromjon qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Mazkur maqola psixik kasalliklar haqida tushuncha, psixoz qanday kasallik kelib chiqish sabablari, bu kasallikni diagnostikasi, davolash choralari va asoratlarini o’rganishga bag’ishlangan.