STRESS VA UNING TURLARI - Nazarova Zarnigor Raxmatjon qizi; Shoturayeva Mavluda Alisher qizi; Omonkeldiyeva Nigina Sohibjon qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada odamda namoyon bo'ladigan hissiy holatlardan stress holati uning namoyon bo'lishi, stressni keltirib chiqaradigan omillar va ularni turmush tarziga ta'siri, stressni bartaraf etish usullari kabilar yoritilgan.