LOPITAL TEOREMASI VA UNING TADBIQLARI - To‘xtabayev Zafarbek Umarbek o‘g‘li; Otajanova Malikabonu Sadulla qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotasiya: Ushbu maqolada bir nechta aniqmaslikka ega bo‘lgan funksiyalar limitini Lopital teoremasini qo‘llagan holda hisoblash usullari keltirilgan.