MA’NAVIY YANGILANISH IMKONIYAT VA ISTIQBOLLAR - Po‘latov Ro‘zimurod Farhod o‘g‘li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada yangi O‘zbekiston taraqqiyot strategiyasi doirasida amalga oshirilayotgan ma’naviy-marifiy islohotlar va ularning jamiyat hayotidagi o‘rni hamda O‘zbekistonning jahon hamjamiytidagi ma’naviy yuksalishidagi amaliy ishlari va takliflari yoritilgan.