JINOYATCHILIKKA QARSHI KURASHISHNI TUBDAN TAKOMILLASHTIRISH - Tilavov Ulug’bek Baxtiyor o’g’li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Ushbu maqola orqali muallif huquqni muhofaza qiluvchi organlar tomonidan jinoyatchilikka qarashi kurashishni tubdan takomillashtirishni, O’zbekiston Respublikasi qonunlari hamda normative-huquqiy hujjatlardan foydalangan holda tushunchalarni yoritib o’tgan.