РЕЦИДИВ ЖИНОЯТЛАРНИНГ ТУРЛАРИ ВА ЎЗИГА ХОС ХУСУСИЯТЛАРИ - Мамажонов Муроджон Махаматқул ўғли (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Ушбу мақола орқали муаллиф рецидив жиноятларнинг турларини, ушбу жиноятларнинг аҳамиятини, рецидив жиноятларнинг жиноий ҳуқуқий таҳлилини, криминологик ва бошқа адабиётларда рецидив жиноятларнинг турлари ва ўзига хос хусусиятлари бўйича келтирилган жумларни кўрсатиб ўтиб мавзуни илмий таҳлил қилган.