ҲАЁТ ЁКИ СОҒЛИҚ УЧУН ХАВФЛИ ЖИНОЯТЛАРНИ ЖИНОИЙ ҲУҚУҚИЙ ТАҲЛИЛИ - Тажиев Азамат Алибаевич; Улуғмуродов Лочинбек Шухрат ўғли (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Ушбу мақола оргали муаллифлар ҳаёт ва соғлиқ учун хавфли жиноятларни сабаб шароитларини, криминологик таҳлилини, ўлдириш ёки зўрлик ишлатиш билан қўрқитиш жиноятини тушунчасини, унинг жиноий ҳуқуқий таҳлилини ёритиб ўтишган.