HAQORAT QILISH JINOYATINI TERGOV QILISH XUSUSIYATLARI - Mamadisoqov Jovlonbek Furqat o’g’li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Ushbu maqola orqali muallif haqorat qilish tushunchasi, haqorat qilish uchun qonunchilikda ko’rsatib o’tilgan ma’muriy va jinoiy javobgarlikni, haqorat qilish jinoyatini jinoiy-huquqiy tahlilini ko’rsatib o’tib, mazkur jinoyatni tergov qilish bo’yicha o’z fikr mulohazasini bildirib o’tgan.