ҲУҚУҚБУЗАРЛИКЛАР ПРОФИЛАКТИКАСИДА ЗАМОНАВИЙ АХБОРОТ-КОММУНИКАЦИЯ ТЕХНОЛОГИЯЛАРИДАН ФОЙДАЛАНИШНИНГ МАЗМУНИ - Cағдуллаев Диёрбек Акмал ўғли (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Ушбу мақола орқали муаллиф ҳуқуқбузарликлар профилактикасида замонавий ахборот-коммуникация технологияларидан фойдаланишнинг мазмунини ҳуқуқий ҳужжатларда келтирилган моддаларни, ҳуқуқий адабиётларда келтирилган жумлаларни келтириб ўтиб мавзуни илмий таҳлил қилган.