ПРОФИЛАКТИКА ИНСПЕКТОРИНИНГ ЖИСМОНИЙ ВА ЮРИДИК ШАХСЛАР МУРОЖААТЛАРИ БИЛАН ИШЛАШ ФАОЛИЯТИ - Зиёбидинов Абдулазиз Зайнабиддинович (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Ушбу мақола орқали муаллиф профилактика инспекторининг мурожаатлар билан ишлаш фаолиятининг хуқуқий асосини, унинг ўзига хослиги ва мазмун моҳиятини ёритиб ўтиб, мавзу юзасидан ўз фикр мулоҳазаларини билдириб ўтган.