ALOHIDA TA'LIM EHTIYOJLARI BO'LGAN MAKTAB INTERNATI O'QUVCHILARIGA INFORMATIKA FANINI O'QITISHDA NOANANAVIY USLUBLARDAN FOYDALANISH - Nozorova Maxfuza O'rol qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: ushbu maqolada alohida ta'lim ehtiyojlari bo'lgan maktab internati o'quvchilariga informatika fanini o'qitishning ilg’or zamonaviy pedagogik texnalogiyalarni qo’llash uslublaridan foydalanish yordamida bolalarda informatika fani bo’yicha bilim va ko’nikmalarni shakillantirishga a’lohida e’tibor qaratilgan.