DAMLI CHOLG’U ASBOBLARIDAN SAKSOFON VA TRUBA CHOLG’USI IJRO USLUBLARI VA ASARLAR USTIDA ISH OILB BORISH YO’LLARI - Norchayev Ramziddin; Ochilov Asliddin (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada Damli cholg’u ijrochiligida saksofon va truba cholg’usi mutaxassisligining boshqa chog’ularidan farq qiluvchi o’ziga xos xususiyatlari tahlil qilingan. Shuningdek, uning dunyo bo’yicha tarqalish jihatlari yoritib berilgan. Xususan, maqolada saksofon va truba cholg’usida ijrochilik uslublari, bu yo’nalishda musiqiy asarlar ustida ish olib borish bosqichlari yoritilgan.