КОМПЬЮТЕР ТИЗИМИДАН ФОЙДАЛАНИБ СОДИР ЭТИЛАДИГАН (КИБЕР) ЖИНОЯТЛАРНИ ТЕРГОВ ҚИЛИШ МЕТОДИКАСИН ТАКОМИЛЛАШТИРИШ - Қудратова Мухайё Уктам қизи; Нурумбэтова Садокат Аллаёровна (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Аннoтатция: Ушбу мақолада Компьютер тизимидан фойдаланиб содир этиладиган(кибер) жиноятлар тушунчаси ва ушбу турдаги жиноятларнии муносиб тергов қилиш бўйича тавсиф ва амалий тавсиялар бериб ўтилган.