METAMA'LUMOTLARNI TAQDIM ETISH FORMATINI ASOSLASH VA TANLASH - R.N. Maksudov; Sh. S. Abdurahmanova (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya. Maqolada metama’lumotlar haqida umumiy tushunchalar kiritiladi. Shuningdek, metama’lumotlar standartlari, profillari va katalogi ma’lumotlari ko’rsatiladi. Metama’lumotlar uslublari va ularning tahliliy ko’rsatgichlari haqida tavsiyalar beriladi.