OG‘IR YOTGAN BEMORLAR PARVARISHINING AYRIM JARAYONLARI - Atajonova Sayyora Davronbekovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada og’ir yotgan bemorlarda, og‘iz bo‘shlig‘i, burun va ko‘zni parvarish qilish, ko‘zni parvarish qilish, tirnoqlarni olish, bemorlar sochini parvarish qilish usullari haqida to’xtalingan.