ASALARILARNING KIMYOVIY MODDALARDAN ZAXARLANISHLARINI ANIQLASH - SH.X.Erbotayev; S.B.Eshburiyev (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya. Mazkur maqolada asalarilarning kimyoviy moddalardan zaharlanishlarini aniqlangan, AIKIDO- SUPER insektoakaratsid kimyoviy dori preparatini ularning ish qobiliyatiga ta’siri hamda LD 50 va LD 100 zaharlanish ko’rsatkichlarini o‘rganish natijalari bayon etilgan.