SAB’AI SAYYOR DOSTONI TILI LEKSIKASINING LEKSIK-SEMANTIK XUSUSIYATLARI - Musurmonova Barchinoy (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada “Saba’i sayyor” dostonining leksik-semantik guruhlar asosida tadqiq etilishi,ot leksemalarning semantik guruhlari,dostonda qo‘llanilgan milliy-madaniy leksik birliklar, hayvonot nomlari xususida so‘z yuritilgan.