TOHIR MALIK ASARLARIDA EGASI UMUMLASHGAN VA SHAXSI NOMA'LUM GAPLARNING LINGVISTIK TAHLILI - Gʻaffarova Gulbahor; D.Ergasheva (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Anotatsiya: Ushbu maqolada tilshunoslikdagi egasi umumlashgan va shaxsi noma'lum gaplar haqidagi ilmiy fikrlar namunalar asosida tahlil etilgan. Ularning o'zaro farqlari va gapda qo'llanilishi misollar bilan yoritilgan.