QASHQADARYO VILOYATI RELYEF SHAKLLARI VA ULARNING TOPONIMIK TAHLILI - Toshmurodova S. E.; Toshmurodov R. E. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya. Maqolada Qashqadaryo viloyati hududining asosiy geomorfologik tuzilishi tavsifi, ularning turlari, shakllanish bosqichlarini ta’riflanishi asosida ularning toponimik ma’lumotlari bayon etilgan, nomlanish jarayonlari aniqlangan.