GAP LISONIY SINTAKTIK QOLIPIDA TO’LDIRUVCHILARNING O’RNI - G’afforova Zamira Eshnazar qizi; D.A.Ergasheva (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada gap lisoniy sintaktik qolipida to’ldiruvchilarning o’rni lingvistik tahlillar asosida yoritib berilgan.