O'TKIR HOSHIMOV ASARLARIDA BIR SEMALI VA KO’P MA’NOLI SO’Z BIRLIKLARINING LINGVISTIK TAHILI - G’afforova Zamira Eshnazar qizi; D.A. Ergasheva (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bir semali va ko’p ma’noli so’z birliklaring til va adabiyotdagi o’rni va ahamiyati o’rganib chiqildi. Tahlil vositasi sifatida O’tkir Hoshimov asarlaridan tahlil qilindi.