MATEMATIKA DARSLARIDA DIDAKTIK JIHATLARNING AHAMIYATI - Muminov Safar Jòraqul ògli; Orolov Jamshid Mengishevich; Aralov Asqar Saidaxmat ògli (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Qiziqishni rivojlantirishning eng samarali vositalaridan biri - didaktik o'yindir. Usbu maqolada matematika darslarida didaktik o’yinlardan foydalanishning mazmuni va uning afzalliklari xaqida so’z borgan.