QUYOSH BATAREYALARI ISHLASH PRINSIPI - Aralov Nurali Maxmudovich; Aliyev Nurjahon Tòxtamurod ògli; Xoliqov Abror Abdivasiyevich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsіya: Ushbu maqolada quyosh energіyasіdan foydalanіsh, quyosh kollektorі, unі konstruksіyalash, tadqіq etіsh, samaradorlіkka erіshіsh kabі masalalarda so`z boradі.