SINGAPUR XALQARO ARBITRAJ MARKAZI - Anvarov Asilbek Azizbek oʼgli (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Bizning davrimizda nizolarni arbitraj institutida hal qilish rivojlangan. Biz maqolada nufuzli xalqaro arbitrajlardan biri singapur xalqaro arbitraj markazi haqida so’z yuritamiz.