ПРОФИЛАКТИКА ИНСПЕКТОРИНИНГ МАЪНАВИЙ МАЪРИФИЙ ИШЛАРНИ ТАШКИЛ ЭТИШНИНГ БУГУНГИ ХОЛАТИ - Нормўминов Набижон Панжи ўғли (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Ушбу мақола орқали муаллиф ҳуқуқбузарликлар профилактикасига оид норматив ҳуқуқий ҳужжарларни, Профилактика инспекторининг маънавий маърифий ишларни ташкил этишнинг бугунги холатини, профилактика инспекторларига қўйиладиган аҳлоқий талабларни, профилактика инспекторлари фаолиятида юзага келаётган муаммоли ҳолатларни ва уларни бартараф этиш юзасидан ўз фикр мулоҳазаси тавсиялари билан ўртоқлашиб ўтган.